Flights and Packages

Bestemmingen in Canada

Canada ligt op het noordelijke deel van het continent Noord-Amerika. Aan de zuidkant wordt het begrensd door de Verenigde Staten, aan de oostkant door de Atlantische Oceaan, aan de westkant door (Amerikaans) Alaska en de Grote Oceaan en in het noorden door de Noordelijke IJszee en Groenland. Canada telt bijna 33 miljoen inwoners. De hoofdstad is Ottawa, de grootste steden zijn Toronto, Montréal en Vancouver. Het staatshoofd van Canada is koningin Elizabeth II, vertegenwoordigd in Canada door de Gouverneur-generaal.

Canada is met een oppervlakte van circa 10 miljoen vierkante kilometer het op één na grootste land ter wereld. Door de enorme afmetingen is het klimaat zeer gevarieerd. Van eind mei tot begin oktober is het over het algemeen warm tot heet (ongeveer 25 graden Celsius). In het oosten is het altijd kouder dan in de rest van het land. De winters zijn over het algemeen zeer koud in heel Canada (-18 graden Celsius) met van september tot en met mei kans op sneeuw.

Tussen april en oktober vliegen wij non-stop vanuit Amsterdam naar Toronto, Calgary en Vancouver. Vanuit Brussel heeft u nog de mogelijkheid om naar Montréal te vliegen. Vanaf Frankfurt vliegen wij naar Calgary en Vancouver.

directVertrekdagen uit Europa - 2014

Amsterdam Basel Brussel Frankfurt Praag
Toronto ma di do za wo
Montréal do ma wo vr wo
Calgary za zo
Vancouver di za zo ma wo vr zo

directVertrekdagen uit Canada - 2014

Amsterdam Basel Brussel Frankfurt Praag
Toronto ma wo vr zo di
Montréal wo di do zo di
Calgary vr za za zo
Vancouver ma vr za di do za zo